paisaje

Serveis Aeronàutics

Vol en avioneta

Dreamair

Escola de Pilots

93 116 74 18
info@dreamair.net

Qui som | Contacte | Com arribar

Regals especials. Vols en Avioneta

DREAMAIR et dóna la possibilitat de fer un vol d'oci en avioneta pels voltants de Barcelona, amb la possibilitat de veure les montanyes de Montserrat, el Pirineu, el Montseny, la Costa brava o la Costa Daurada desde l'aire.

A la nostra Cessna 172R, podràs gaudir d'unes panoràmiques que no has vist mai i de la posibilitat de pilotar tu mateix l'avió.

Els nostres instructors s'encarregaran de al teva experiència, o de la persona que tu desitgis, sigui excitant i plaent, i amb tota la seguretat i qualitat que ofereix DREAMAIR.

DREAMAIR t'ofereix els següents productes:

Vol d'iniciació al pilotatge: La primera experiència de pilotatge d'una avioneta. L'instructor t'ensenyerà els controls fonamentals i et deixarà pilotar durant el vol. Si posteriorment decideixes inscriure't al curs de Pilot Privat, et descontem el preu d'aquest vol.

Durada del vol: 45 minuts

Zona sobrevolada: A escollir

Places disponibles: 2 passatgers

Preu del vol: 189 Euros (total, tasses incloses)

Curs complet d'iniciació al vol: En tres sessions de teòrica i tres de vol, podràs fer-te la idea del que és pilotar un avió. Si decideixes inscriure't al curs de Pilot Privat et descontem el preu d'aquest curs previ

Durada de la teòrica: 90 minuts

Durada del vol: 150 minuts (dividits en tres sessions de 50 minuts)

Zona sobrevolada: A escollir

Places disponibles: 2 passatgers

Preu del vol: 645 Euros (total, tasses incloses)