paisaje

Serveis Aernāutics

Dreamair

Consultoria i assessoria Aeronāutica

93 116 74 18
info@dreamair.net

Qui som | Contacte | Com arribar

Serveis aeronāutics DREAMAIR

DREAMAIR ofrereix consultoria i assessorament de temātica aeronāutica. Contacte amb les administracions, especialment amb AESA per la gestiÃŗ de qualsevol tipus de documentaciÃŗ. DREAMAIR s'encarrega de reduir els temps administratius i d'aconsseguir la major eficiència davant la burocràcia administrativa.

Serveis aeronāutics estāndar de DREAMAIR:

Gestiķ d'avions particulars i en multi-propietat. DREAMAIR s'encarrega de la gestiķ diāria i de la documentaciķ necessāria per tal de mantenir l'aviķ volant. I tot aixō a preus molt competitius.

Gestions i tramitacions amb AESA. Desde la renovaciķ d'una llicència de vol, fins a la sol.licitud de permisos per la obtenciķ de FTO, AOC, etc. DREAMAIR se n'encarrega i li estalvia totes las molčsties.

Vol en avioneta, com a regal d'aventura o d'esbarjo, o com a vol de prova pel curs de Pilot Privat. DREAMAIR li mostrarā les millors panorāmiques de Catalunya desde l'aire.

Pots informar-te, sense cap compromís, mitjanįant el formulari de contacte, a l'adreįa d'email info@dreamair.net o en el telèfon (+34) 627 039 546.