paisaje

DREAMAIR

Qui som

Dreamair

Escola de Pilots i hostesses de vol

93 116 74 18
info@dreamair.net

Qui som | Contacte | Com arribar

El projecte DREAMAIR

El projecte DREAMAIR neix com a resultat de l'associació d'un grup de professionals en formació aeronàutica. La paraula "DREAMAIR" fa referència, en idioma anglès, a "DREAM", somni i "AIR", aire, és a dir el que per molta gent és un somni: volar. Al mateix temps, fonèticament en idioma anglès, la paraula sona igual que "dreamer", somniador, i vol representar totes aquelles persones que desitjen superar les seves pròpies ambicions i que tenen somnis de millorar, entre les que es troben els propis promotors de DREAMAIR.

Els objetius fonamentals de DREAMAIR consisteixen a millorar la qualitat general de l'ensenyament aeronàutic i la promoció de l'esport del vol, esport que, per cert, a Espanya, té una quantitat de practicants molt inferior al de molts països europeus de característiques socio-econòmiques similars.

Els tòpics de l'aviació parlen d'un sector elitista i econòmicament fora de l'abast de la majoria de la població. En canvi, tot i que l'activitat del vol no es pot considerar "barata", el preu real de la pràctica d'aquest esport és menor que el que popularment se li suposa. Altres esports, o activitats d'oci, de preus iguals (o inclús superiors) tenen una acceptació i nombre de practicants molt superior. El convidem a comprobar els preus publicats en aquesta pàgina web com a prova del que diem.

Un altre factor fonamental és la percepció social de que volar es un "esport d'alt risc". Tot el contrari, l'esport aeri, portat a terme sota unes estrictes normes de seguretat i partint d'una bona formació de base, no comporta més risc que la navegació marítima o el senderisme, per posar alguns exemples. DREAMAIR basa el seu sistema d'ensenyament, en la obtenció de coneixements profunds i duradors per tal que la seguretat dels vols sigui màxima.

DREAMAIR pretén la difusió d'una bella activitat, desconeguda pel gran públic, que pot aportar unas impressions i experiències extraordinàries a tots els seus practicants.