paisaje

Curs de

Pilot Privat d'Avió

Dreamair

Escola de Pilots

93 116 74 18
info@dreamair.net

Qui som | Contacte | Com arribar

El títol de Pilot Privat d'Avió és una calificació que emet l'Agència Estatal de Seguretat Aèria per tal poder exercir com a pilot d'avions d'us recreacional, és a dir, de vols que no tinguin fins comercials. La titulació de Pilot Privat és, per tant, una titulació d'oci i no està permès treballar amb ella.

Per contra, la Llicència de Pilot Privat d'Avió, és la base per la obtenció de titulacions superiors, como la de pilot comercial (que és la necessària per treballar com a pilot) o la de Pilot de Línia Aèria (per exercir com comandant en avions de transport).

El curs de Pilot Privat de DREAMAIR està desenvolupat per professionals de l'aviació, amb una àmplia experiència en el sector, i també en la formació. El curso PPL(A) de DREAMAIR es basa en la seguretat i en la qualitat de l'ensenyament com a punts clau per tal d'assolir la capacitació i pericia més alts posibles de tots els seus alumnes.

I si vostè no està segur de que el curs li agradi, DREAMAIR li dóna la possibilitat de provar el vol i l'avió, amb la contractació d'un vol d'iniciació o un vol de bateig sense cap compromis. Per més informació consulti: Vols en avioneta. Si finalment decideix continuar amb el curs, el preu del vol d'iniciació li serà descomptat del preu del curs.

Característiques del curs PPL(A)